Caribbean Club святкує 10 років театру "Чорний квадрат"

PROMOTED
15 березня, 10:47

Перший місяць весни в Caribbean Club — багатий івентами на будь-який смак. Це й вишукане вар’єте «Рояль» у форматі дінер-шоу, і ювілейне «KVADRAT ШОУ» від театру комедійної імпровізації «Чорний квадрат», і стендап від спікерок-підприємиць Business Stand Up «Жінки. Весна. Війна», і безліч концертів. Більше івентів березня в Caribbean Club — у добірці нижче.

15 та 29 березня: вар’єте «Рояль» у форматі дінер-шоу

У березні в Caribbean Club продовжаться виступи легендарного вар’єте-шоу «Рояль» в особливому форматі дінер-шоу. 15 та 29 березня гостей очікує не лише захопливий музичний перформанс для дорослих, а й вишукана вечеря. Смачні страви та келих вина/просекко будуть включені у вартість квитка.

Незмінною гостею шоу буде Lida Lee — українська співачка, відкриття року «YUNA-2021» та засновниця волонтерського штабу.

Частина прибутку від вар’єте-шоу «Рояль» буде спрямована на підтримку ЗСУ.

16 березня: шоу комедійної імпровізації «KVADRAT ШОУ»

10 років тому на сцені Caribbean Club вперше відбулося шоу імпровізації від театру «Чорний Квадрат» — «Sexуальне чтиво». Такий солідний ювілей майстри гумору збираються відсвяткувати разом із глядачами.

Наприкінці шоу пройде благодійний аукціон на підтримку ЗСУ з ексклюзивними військовими артефактами. Отримані кошти спрямують на потреби захисників.

16, 20, 23, 27 та 30 березня: вистави театру «Чорний Квадрат»

Вже 10 років театр-студія імпровізації «Чорний Квадрат» заряджає гостей позитивом і гарними емоціями в стінах Caribbean Club.

Березень не стане виключенням. Цього місяця сміх лунатиме під час таких вистав театру: 16 березня — «Пікнік стурбованих», 20 березня — «Роздягайся — будемо… говорити!», 23 березня — «Медовий місяць», 27 березня — «Попередні пестощі», 30 березня — «Закохані танцюють у ліжку».

Вистави виконуються українською мовою. Опис кожної вистави можна знайти на сайті.

17 березня: концерт-лекція гурту «МОВА» та Альберта Цукренка

І музично, і пізнавально: епатажний Альберт Цукренко, гурт «МОВА» й запрошені музиканти Євгеній Дубовик та Кирило Черкашин готують для гостей концерт-лекцію.

На концерті пролунають хіти 1960–1980-х в оригінальному звучанні та сміливих аранжуваннях гурту «МОВА». А лекція від Альберта Цукренка буде присвячена історичному контексту й обставинам, за яких виникли ця музика.

21 березня: концерт гурту SPIV BRATIV

Гурт SPIV BRATIV зіграє великий сольник у Caribbean Club. Автори славнозвісних хітів «масква згоріла і втонула», «Бахмут» і «Останні дні літа» виступлять з оновленою програмою.

Готуйтеся почути улюблені пісні, приправлені гумором, лірикою та вірою в Перемогу.

23 та 30 березня: «Карибські вечорниці»

Caribbean Club продовжує тішити гостей грандіозним поверненням — своїми культовими танцювальними суботами.

У березні карибські вечорниці даруватимуть вайб та незабутні враження тричі. За живу музику, мікс найкрутіших пісень і гарячу й запальну атмосферу відповідатимуть кавер-гурти TOKYO cover band, NO COMMENTS, Stories Cover Band, F.L.I.R.T. band та DJ Mustafaev.

28 березня: концерт гурту «ПИРІГ І БАТІГ»

Наприкінці березня до Caribbean Club завітає фолкгурт «Пиріг і Батіг».

Бенд на чолі з вокалістом і гітаристом Мар’яном Пирожком прагне популяризувати українську мову та поезію. Колектив виконує музику на тексти народних пісень і віршів, зокрема Василя Стуса, Миколи Хвильового, Миколи Вороного, Михайла Драй-Хмари, Майка Йогансена та інших.

31 березня: Dislocados з програмою «DISNEY SALSA»

31 березня єдиний сальса-оркестр України Dislocados вийде на сцену Caribbean Club із програмою DISNEY SALSA.

Цей концерт безсумнівно занурить гостей у незабутню музичну подорож зі знайомими з дитинства персонажами Disney. Чи чули ви коли-небудь пісні з улюблених казкових мультфільмів та стрічок у стилі сальса? 31 березня почуєте!

Переглянути актуальний розклад подій Caribbean Club та купити квитки можна на сайті caribbean.com.ua.

У разі повітряної тривоги гості можуть пройти до найближчого бомбосховища, зазначеного на карті.

Останні матеріали
Більше матеріалів